Za magiju koristite ogledalo! | ASTRO24h

Za magiju koristite ogledalo!

Za magiju koristite ogledalo!

Tajna uspjeha magije je ta da uvijek imate zrcalo u onoj prostoriji u kojoj odrađujete magiju. Prema predloženom pravilniku, kod više vrsta magija se preporučuje korištenje zrcala jer je zrcalo prolaz u drugu dimenziju. Dok obavljate magiju, najbolje bi bilo da zrcalo položite u ležeći položaj i ne vidite sebe u njemu. Zrcalo pospite s malo sol, za vrijeme obreda ga nemojte držati u ruci. Kada ste završili magiju, zrcalo isperite hladnom vodom i stavite ga na sunce da se osuši. Pomoću zrcala možete razbiti kletvu, možete komunicirati s dušama pokojnika, anđelima ili bilo kojim drugim bićem iz druge dimenzije. Ako želite kontaktirati Vašeg anđela čuvara ili preminule voljene, nazovite broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i savjetnici će Vam pomoći.
OVDJE saznajte kako si sami možete napraviti magiju za sreću!

Kako koristiti zrcalo za privlačenje sreće?
Pozlačenim flomasterom nacrtajte trokut u donjem desnom uglu zrcala, a u gornjem lijevom kutu napišite Vaš kod, koji klikom OVDJE možete dobiti. Za privlačenje sreće koristite zrcalo koje svakodnevno vidite i u kojem se pogledate najmanje tri puta dnevno. Važno je da par puta pogledate u zrcalo, usredotočite se barem 3 sekunde na trokut, a aztim 3 sekunde na kod. Većini se čini da je 3 puta 6 sekundi puno, ali to je ukupno 18 sekundi dnevno, a može donijeti veliku sreću u Vaš život.

Astro24h, advisor, Stoja , Stoja 520, kod 520, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Kako koristiti zrcalo za privlačenje ljubavi?
Za ovo će Vam trebati malo ručno zrcalo koje nosite u torbi. Zrcalo stavite u malu crvenu vrečicu i neka uz njega uvijek bude 3-4 zrna crnog bibera i jedan klinčić. Na poleđini zrcala napišite Vaš osobni ljubavni kod i ime anđela Simiela.
Prije nego što ćete koristiti zrcalo, uvijek ga držite između dlanova i u sebi izgovorite: Ogledalce, ogledalce donesi mi ljubav još ovaj tjedan.
Jedan od načina da prizovete ljubav k sebi, jeste pomoću Mjeseca! Kliknite OVDJE i saznajte kako!
Ako sa gore navedenom magijom ne postignete željeni učinak u roku tjedan dana, onda zatražite pomoć profesionalca kako bi Vam aktivirali zrcalo i privukli sreću. Ako niste sigurni u to kako trebate koristiti ogledalo kako bi Vam se život u potpunosti promijenio, nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na broje telefona:

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika